Velkommen på holdet!

Jeg har fået mig en blog! Pludselig så jeg lyset: En kommunikationsplatform hvor jeg kan udøse af min begejstring for kultur, turisme og oplevelsesøkonomi.

Men også en platform der kan være med til at bidrage til videndeling, som er det udvikling næres af. Det er mit ydmyge ønske for denne blog.

Jeg er nemlig af den opfattelse, at vi kun ved hjælp af VIDENDELING og spredning af praktiske ERFARINGER og IDÉER sammen kan blive ved med at sikre udvikling, fornuftige vækstbetingelser, udtænke finansieringsmuligheder og noget af det, der virkeligt rykker for kultur, turisme og oplevelsesøkonomi – til gavn og glæde for os alle sammen, for samfundsøkonomien, for kommuner og regioner, for erhvervslivet, for uddannelsessystemet og den offentlige sektor.

Åh jo, det er skam hele paletten rundt!

Lad os sammen lægge hovederne i blød…der er kun at sige: Velkommen på holdet for os der virkeligt vil kulturen, turismen og den omfangsrige oplevelsesøkonomi!

Johanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *