Konferencier – OUTDOOR-konference

Konferencier til OUTDOOR-konferencen ’Tjen penge på naturen’ oktober 2016 arrangeret af VisitDenmark, Dansk Cykelturisme og HORESTA med deltagelse af over 100 deltagere fra turismeorganisationer, turistvirksomheder, kommuner og brancheorganisationer fra hele Danmark.

Bistod i planlægning af drejebog for konferencen og faciliterede selve konferencedagen, hvor jeg havde et særligt fokus på at inddrage konferencedeltagerne efter hvert programpunkt. Jeg havde desuden selv et fagligt oplæg ”Ingenting sælger sig selv!” om, hvordan turismeorganisationer og virksomheder skal være mere sælgende – modsat informerende – i deres markedsføring.

Video fra konferencen:

Fremhæves: ”Hun styrede med hård hånd, blink i øjet og en faglig kompetence, som var det ekstra bidrag til konferencen, vi søgte”

”Man er i trygge hænder, når man samarbejder med Johanne Bugge. Ved konferencen ‘Tjen Penge på Naturen’ fik vi Johanne som konferencier og det styrede hun med hård hånd, blink i øjet og en faglig kompetence, som var det ekstra bidrag til konferencen, vi søgte. En fornøjelse både ved forberedelserne og på selve dagen!”

Nanna Balsby, Projektleder, Naturligt Samspil, HORESTA